ÖSYM Başkanlığı personel alım başvuruları başladı Uzman Yardımcısı alınacak

ÖSYM Başkanlığı personel alım başvuruları başladı Uzman Yardımcısı alınacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı farklı kadrolarda personel istihdam etmek üzere 25 uzman yardımcısı alacak.

Yazılı ve sözlü sınavlar sonucunda personel alımı yapacak olan Başkanlık, Uzman Yardımcılığı için farklı kategorilerde en az 60 KPSS puan şartı istiyor.

ÖSYM’nin Uzman Yardımcılığı kadrosu için personel alımı başvurusu yapacak olan adaylar 2021 ve 2022 yıllarında yapılmış olan KPSS Lisans sınavından asgari puana sahip ise 14 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında, Başkanlığın internet sitesi adresi üzerinden Sınav Başvuru Formunu doldurarak çevrimiçi bir şekilde başvuracak. Yazılı sınav 20 Mayıs tarihinde Ankara’da yapılacak.

Yazılı sınavın değerlendirilmesinin ardından, sınavdan 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar, en yüksek puan alanlardan başlamak üzere, sözlü sınava çağrılacak.

Personel alım sınav sonuçları sonrasında Uzman Yardımcılığı kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylara sonuçlar Başkanlığın internet sayfasından duyurulacak. Ayrıcı adaylara sınav sonuçları bildirilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.