ÖSYM'ye personel alımı yapılacak

ÖSYM'ye personel alımı yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonlarına 30 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Başkanlık bünyesinde KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarında ve farklı unvanlarda istihdam edilmek üzere 18-30 yaş arası toplamda 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

DİĞER HUSUSLAR

Ön lisans ve Ortaöğretim mezunlarından alım yapacak olan Başkanlık, Ön lisans mezunları için 2022 yılında yapılmış olan, KPSS sınavının (B) Grubu KPSSP93 puan türünden en az 60 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve yukarı puan almak şartı ile müracaat edenler arasında en yüksek puandan başlayarak sıralanması neticesinde adaylar çağırılacak.

Başvurmak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinde bulunan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım portalından veya Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden 06.04.2023 - 20.04.2023 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.