Otobüs üst geçide çarptı: 5 yaralı

Otobüs üst geçide çarptı: 5 yaralı

Bursa’da bir belediye otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle üst geçit merdivenlerine çarptı. Kaza sonucunda 5 kişi yaralandı.

Bursa’da bir belediye otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle üst geçit merdivenlerine çarptı. Kaza sonucunda 5 kişi yaralandı.

Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Kent Meydanı istikametinden Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne seyreden, Nuh Uğur Sayın idaresindeki 16 JJK 26 plakalı belediye otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle savrularak önce yolun kenarındaki bariyerlere ardından da üst geçidin yürüyen merdivenine çarptı. Otobüste yolcu olarak bulunan Semra Çavdar, İbrahim Uysal, Şule Canpolat, İbrahim Kınık ve Emine Aydın, çarpmanın şiddetiyle koltuklardan düşerek yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olası bir başka kaza ihtimaline karşı yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otobüs sürücüsünün ifadesine başvuruldu.

KIL PAYI KURTARILAN HAYAT

Polisin olay yerindeki incelemesi ve otobüsün çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, kontrolden çıkarak savrulan belediye otobüsünün bariyerlere ve üst geçidin merdivenine çarptığı, kaldırımda yürüyen 3 kişinin kazadan saniyelerle kurtulduğu görüldü.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.