Otonomi'de yüzler gülüyor

Otonomi'de yüzler gülüyor

500 milyonluk yatırımla Başkent’e kazandırılan Otonomi’de yüzler gülüyor. Habervaktim’e konuşan Otonomi esnafı, tüm hizmetlerin bir arada olmasından ve 7/24 güvenliğin sağlanmasından bir hayli memnun olduklarını söylüyor.

Başkent’e 500 milyonluk yatırımla kurulan ve resmi açılışı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan Otonomi’de yüzler gülüyor. Esenboğa Havaalanı’na 3 km. mesafede olan bu dev yatırım, şehir içinden olduğu kadar şehir dışından da binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Dükkanlarının genişliğinden, 7/24 sağlanan güvenlik hizmetinden ve tüm imkanların Otonomi’de bulunmasından memnun olan esnaflar, emeği geçenlere teşekkür ediyor.

TÜM HİZMETLER BİR ARADA

Habervaktim’e konuşan Adilhan Otomotiv’in işletmecisi Ömer Adil, Otonomi’de bulunmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Burada bereket var. Alışılmış galeri zihniyeti burada yok. Alışveriş daha sıhhatli oluyor. Banka, noter, sigorta şirketleri, lokanta yani her şey burada var. En kısa sürede işinizi bitirebiliyorsunuz. Çeşitlilik çok. Her şey ayağımızın altında burasını bir galeri olarak görmemek lazım” dedi.

YÜZDE 75’İ DOLDU

Otonomi’de 7/24 güvenliğin olduğunu belirten Adil, “Arabanın anahtarını üstünde bırak git o kadar sağlam bir güvenlik var. Ana arterlerde kameralar mevcut” diye konuştu. Dükkanlarla ilgili bilgi veren Adil, her dükkanın asma katıyla birlikte 3 katlı olduğunu ve tek bir dükkana 22 aracın rahatlıkla sığabildiğini belirtti. Otonomi’deki doluluk oranıyla ilgili de bilgi veren Adil, “ Şuan itibari ile doluluk oranı yüzde 75. Otonomi’ye her gün yeni bir esnaf geliyor. Yavaş yavaş doluyor. Gelen arkadaşların yüzde 80’inin üstünde büyük bir memnuniyet var” şeklinde konuştu.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK OTO PAZARI

Anayolların bir hayli geniş olduğuna da değinen Adil, “4 araç yan yana gelse birbirine kesinlikle değmeden geçer” dedi. Otonomi’ye Türkiye’nin her yerinden müşteri geldiğini de belirten Adil, 3 kilometre uzaklıkta olan havaalanının da büyük bir avantaj olduğuna dikkat çekerek Avrupa’nın en büyük oto pazarının Otonomi olduğunu vurguladı.

GÖZÜMÜZ ARKADA KALMIYOR

Efebey Otomotiv’in işletmecisi Bülent Ergün ise “25 yıldır galericilik işini yapıyorum. 7 aydır buradayım. Yerimiz güzel ve burada olmaktan mutluyuz. 9 gibi dükkanımızı besmele ile açıyoruz. Her imkanımız yanı başımızda daha ne olsun. Piyasanın durgun olmasına rağmen işimiz çok şükür oluyor. Satış yaptığımız zaman yüzümüz gülüyor tabiî ki. Dükkanlarımız bir hayli de güvenli Gözüm arkada kalmıyor” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.