Oya Çebi kimdir? Oya Çebi kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Oya Çebi kimdir? Oya Çebi kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Oya Çebi son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Oya Çebi kimdir? Oya Çebi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Oya Çebi var. Oya Çebi son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Oya Çebi kimdir? Oya Çebi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

OYA ÇEBİ KİMDİR?

Oya Çebi, 20 Ocak 1985 tarihinde Trabzon'da doğdu. İlkokul ve ortaokulunun hemen ardından Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirdi. Daha sonra Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversitede öğrencilik zamanlarında voleybol, tiyatro ve resim gibi aktivitelerin yanı sıra ses yarışmasına katılarak yarışmalarda birincilikler ve dereceler kazandı. Üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibi isimler başta olmak üzere birçok isimden spikerlik ve sunuculuk eğitimi gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sıkı bir Trabzonspor taraftarı olan Oya Çebi, bütün bunların yanı sıra piyano çalmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor. Hali hazırda Habertürk televizyonunda kariyerine devam eden Oya Çebi, haber bültenlerinde çalışıyor. Bunun yanı sıra özel olarak Türkçe öğretmenliği de yapmaktadır.

Haber Merkezi - www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.