Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu kaç oy aldı? AK Parti Manisa adayı Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi mi?

Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu kaç oy aldı? AK Parti Manisa adayı Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi mi?

2023 genel seçim sonuçları kadar ünlü adayların seçilip seçilemedikleri merak ediliyor. Bu isimlerden biri de AK Parti adayı. Peki, oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu kaç oy aldı, AK Parti adayı Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi mi? İşte cevabı:

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kadar parti listelerindeki ünlü adayların milletvekili seçilip seçilemedikleri merak ediliyor. Bu ünlü isimlerden biri de oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu. 2023 seçim sonuçlarını sorgulayan vatandaşlar oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu kaç oy aldı, AK Parti Manisa milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi mi? 2023 AK Parti Manisa seçim sonuçları ne sorularının cevaplarını da arıyor.

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KAÇ OY ALDI? BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Şuana kadar açılan sandıkların oranı Manisa’da saat 02:00 civarında, AA tarafından %100.00 olarak güncellendi. AK Parti Manisa 1.sıradan aday gösterilen Bahadır Yenişehirlioğlu ilk 4 sıranın içinde yer alıyor. Oy oranı ise % 31,40 olarak görünüyor. Oy oranı bu şekilde devam ederse Manisa 1.sıradan sıradan aday gösterilen Bahadır Yenişehirlioğlu meclise girecek gibi görünüyor

mmmmm.jpg

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KİMDİR?

Bahadır Yenişehirlioğlu, 1962'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğdu. Roman türünde eserler yazan Yenişehirlioğlu, aynı zamanda avukattır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü'nden mezun olan Yenişehirlioğlu, 2017-2021 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Payitaht "Abdülhamid" dizisinde 5 sezon boyunca canlandırdığı "Tahsin Paşa" karakteriyle ün kazandı. Yenişehirlioğlu ayrıca TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Derviş karakterini canlandırdı.

Payitaht "Abdülhamid" dizisinde 5 sezon boyunca canlandırdığı "Tahsin Paşa" karakteriyle ün kazanan Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti tarafından Manisa milletvekili olarak gösterildi.

Peki, oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu kaç oy aldı, AK Parti Manisa adayı Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi mi?

Tüm bu soruların cevapları Yüksek Seçim Kurulu’nun 14 Mayıs 2023 seçimleri kesin sonuç listesiyle netlik kazanmış olacak. Bahadır Yenişehirlioğlu ile ilgili soruların cevaplarını 14 Mayıs akşamı haber sitemiz www.gazeteilksayfa.com’un 2023 SEÇİM SONUÇLARI sayfasından takip edebilirsiniz.

Bu arada, 2018 seçimlerinde AK Parti’nin Manisa’da aldığı oy miktarı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun seçilip seçilemeyeceği konusunda bir ipucu olabilir.

CHP’NİN ADAYI ÖZGÜR ÖZEL

Manisa’da AK Parti’nin en büyük rakibi CHP olarak görülüyor. Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Manisa’daki rakibi CHP’nin ağır toplarından Özgür Özel.

Yaklaşık 1 milyon seçmenin olduğu 2018 seçimlerinde AK Parti’nin Manisa’da çıkardığı milletvekili sayısı 5’tir. 2018 seçimlerinde AK Parti Manisa’da yüzde 40.06%oy almış ve bu oran AK Parti’ye 5 milletvekili kazandırmıştı; Manisa’da CHP 3, İYİ Parti 1, MHP 1 milletvekili çıkartmıştı.

AK Parti oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa’da 1. sıradan aday gösterdi.

Partilerin 14 Mayıs 2023 seçimleri milletvekili aday listeleri şöyle:

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

1- Bahadır Yenişehirlioğlu
2- Murat Baybatur
3- Tamer Akkal
4- Ahmet Mücahit Arınç
5- Mehmet Ali Özkan
6- Ayşe Nevin Sert
7- Mürşit Gedizli
8- Fatih Katıöz
9- Ahmet Palabıyık
10- Yaşar Demirel

CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

1- Özgür Özel
2- Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu
3- Bekir Başevirgen
4- Selma Aliye Kavaf (DEVA Partisi)
5- Semih Balaban
6- Neşe Zengin Yüksek
7- Aysun Helvacıoğlu
8- Seçil Ege Yüksek

İYİ PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

1- Şenol Sunat
2- Hasan Eryılmaz
3- Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi
4- Mehmet Koç
5- Gürhan Özcan
6- Orkun Şıktaşlı
7- Aslı Öz
8- Kazım Özsoy

MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

1- Erkan Akçay
2- Ali Uçak
3- Şehnaz Güvendik Arık
4- Mustafa Ünveren
5- Güngör Dinçer
6- Seval Başkesen
7- Hüseyin Şahin Erturun
8- Nadir Sarı

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.