Ozan Güven evli mi? Ozan Güven eşi kim? Ozan Güven sevgilisi kim?

Ozan Güven evli mi? Ozan Güven eşi kim? Ozan Güven sevgilisi kim?

Ünlü oyuncu Ozan Güven’ın bir partneri olup olmadığı merak ediliyor. Ozan Güven en son dizi setinde bir kadın oyuncu ile yaşadığı sıkıntı ile gündeme gelmişti. Peki Ozan Güven evli mi? Ozan Güven eşi kim? Ozan Güven sevgilisi kim?

Ünlü Türk televizyon, sinema, ve tiyatro oyuncusu Ozan Muharrem Güven, yeni dizisi ile kariyerine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

1975 yılında Almanya'da doğan ve Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun olan Güven, İzmir Belediye Konservatuvarı'nda aldığı oyunculuk dersleri ve Şahika Tekand Tiyatrosu'nda geçirdiği deneyimle adından söz ettirmişti.

İlk kez 2000'li yılların başında televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşan Ozan Güven, birçok sevilen dizide rol aldı. G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında gibi komedi filmlerinde Cem Yılmaz ile başarılı performansıyla dikkat çekti.

2-001.jpg

EVLİ Mİ? EŞİ KİM?

Ozan Güven evli mi? Ozan Güven eşi kim? Ozan Güven sevgilisi kim?

Güven'in kariyerindeki bir diğer önemli aşama ise İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile yaşadığı evlilik oldu. Çitf 2010 yılında ayrılmaya karar verdi. Bir çocukları bulunmaktadır.

Ozan Güven bekardır ve sevgilisi yoktur.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.