Özbek'ten İlkay'a: "Vaktin geldi!"

Özbek'ten İlkay'a: "Vaktin geldi!"

Galatasaray'ın rekor oyla yeniden başkanı seçilen Dursun Özbek, kulübü için iddialı hamleler yapmaya hazırlanıyor. Özbek'in, Okan Buruk'a "Rüya Takım" sözü vermesinin yanı sıra, İlkay Gündoğan'a da çağrı yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan ile temas kurarak "Artık çocukluk aşkın için Galatasaray'da oynama zamanın geldi" dediği bildirildi. Özbek'in bu çağrısı, Sarı-Kırmızılı camiada büyük heyecan yaratırken, tecrübeli futbolcu Gündoğan'ın nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

ilkay-gundogan.jpg

ORTA SAHADA DEĞİŞİKLİKLER

Galatasaray'da gelecek sezon orta sahada önemli değişiklikler bekleniyor. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların gönderilmesiyle orta sahada rotasyon sağlanacak ve bu da yaklaşık 6 milyon avroluk kulüp kasasında rahatlama sağlayacak.

haber1-001.jpg

YÜKSELEN GELİRLER VE TRANSFER HEDEFLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde beklenen gelir artışı, Galatasaray'ın transfer hedeflerini de belirlemesine olanak sağlıyor. Artan gelirlerle birlikte gözler, Manchester United'ın yıldızları Raphael Varane ve Casemiro'ya çevrildi. Özbek'in, her iki oyuncu için de nabız yokladığı ve teknik direktör Okan Buruk'un onayını aldığı belirtiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.