Özcan’dan Yavaş’a emrivaki: ABB’nin o tesisini istiyor

Özcan’dan Yavaş’a emrivaki: ABB’nin o tesisini istiyor

Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB), Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesislerine gözünü dikti. ABB bünyesinde bulunan tatil kampı için Mansur Yavaş’a emrivaki yapan Özcan, “Burası ihaleye çıkacakmış, Yavaş’a hatırlatmak istedim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) bünyesinde bulunan Akçakoca eğitim ve dinlenme tesislerine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan resmen gözünü dikti. Belediye meclisinde üyelere seslenen Tanju Özcan, “Sayın Mansur Yavaş, sözünün eri bir belediye başkanı olarak Türkiye’de tanınıyor ama Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklı aldığım bilgilere göre, burası için ihaleye çıkma kararı alındığını duyuyorum. Muhtemelen Sayın Başkanın bundan haberi yoktur. Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık. Vereceği sözü tutacağından eminim ve hatırlatmak istedim” şeklinde konuştu.

haber1-004.jpg

BU TESİS BAŞKENTLİYE ÜCRETSİZ

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 60 yaş üstü, engelli ya da sosyal yardım alan vatandaşları, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca’da bulunan eğitim ve dinlenme tesislerinde tatile götürüyor. Tatil imkânından faydalanmak isteyen Başkentliler, Yaşlı Hizmet Merkezi ya da Başkent 153 aracılığıyla başvuruda bulunabiliyor. Özel otobüslerle kamplara giden vatandaşlar, birer haftalık sürelerle hiçbir ücret ödemeden tatil yapıyor.

haber2-002.jpg

ÖZCAN’DAN YAVAŞ’A: BURAYI BİZE VER

Belediye meclisi grup toplantısında konuşan Özcan, daha önce de buranın işletmesini Mansur Yavaş’tan talep ettiğini ve Mansur Yavaş’ın meclis çoğunluğum yok diyerek Özcan’ı ertelediğini söyledi. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin belediye meclisinde çoğunluğu sağlamasının ardından Mansur Yavaş’ın kapısını yeniden çalan Özcan, şu şekilde konuştu:

“Sayın Mansur Yavaş’a 4 yıl önce gittim. Bolu’ya çok yakın olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan MTA yazlık tesislerini talep ettim. O zaman kendisi bana “Memnuniyetle veririm ama meclis çoğunluğum yok, bu kararı çıkartamam” demişti.

HATIRLATMAK İSTEDİM

4 yıl önce verdiği söze istinaden, tesislerin Bolu Belediyesi’ne tahsisi için protokol imzalama yetkisini aldım. Sayın Mansur Yavaş, sözünün eri bir belediye başkanı olarak Türkiye’de tanınıyor ama Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklı aldığım bilgilere göre, burası için ihaleye çıkma kararı alındığını duyuyorum. Muhtemelen Sayın Başkanın bundan haberi yoktur. Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık. Vereceği sözü tutacağından eminim ve hatırlatmak istedim.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.