Ümit Özdağ ile Numan Kurtulmuş'tan açıklama

Ümit Özdağ ile Numan Kurtulmuş'tan açıklama

Numan Kurtulmuş ile Ümit Özdağ görüşme sonrasında basın açıklaması yaptı.

Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi ile görüşme sonrasında açıklama yaptı. Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Özellikle her iki taraftanda müşterek gördüğümüz konuyu sizinle paylaşmak isteriz. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü Türkiye'nin terör örgütleri ile olan mücadelesine değinmek isteriz. Türkiye'deki göçmenler meselesini önemli bir mesele olduğunu müzakere ettik. Suriyelilerin güvenli ve onurlu bir şekilde dönebilmesi üzerine konuştuk.

GÜVENLİ VE GÖNÜLLÜ DÖNÜŞLER İÇİN ÇALIŞILIYOR

Numan Kurtulmuş konuşmalarında "Suriye'de barışın ilan edilmesi ve huzurun geri dönmesi için samimi çalışmalarımızın olduğunu görüştük. Bir an evvel güvenli ve gönüllü bir şekilde gönderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Sığınmacılar üzerinden yanlış bilgiler ile Türkiye'nin gündemi yanlış meşgul edilsin istemiyoruz. Muhalefetin genel başkanı 10 milyon mülteci var dedi 10 milyon daha gelecek dedi bunun böyle olmadığını kendisi de biliyor Türkiye'de 4milyon 994 bin sığınmacı var." şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise görüşmenin ardından konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İfade ettikleri gibi Türkiye'nin güvenliği başta olmak üzere kapsamlı bir görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Türkiye'nin en önemli meselesi olan sığınmacı ve kaçaklar konusunu Zafer Partisi'nin gündeme getirdiği konuları gündeme getirdik. Gerekirse zorla söylemlerimizde devletin egemenlik hakkının sonuna kadar kullanmasını dile getirdik. Türkçe bilmeyen Türk siyasi hayatıyla ilgili hiçbir şey bilmeyen kişilerin seçimlerde oy kullandığını biliyoruz. Bunun için vatandaşlık almasından itibaren 10 yıl içerisinde oy vermemesi gerektiğini ve gayrimenkul alımlarında vatandaşlık verilmemesi gerektiğini düşünüyoruz."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.