Özellikleriyle piyasayı kasıp kavuran Redmi Note 13 Pro+ küresel piyasaya hazırlanıyor

Özellikleriyle piyasayı kasıp kavuran Redmi Note 13 Pro+ küresel piyasaya hazırlanıyor

Çin teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, ülkesinde piyasaya sunduğu Redmi Note 13 Pro+ modeliyle adeta şov yapmıştı. Şirket şimdi de modelini küresel çapta piyasaya sunmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Redmi Note 13 Pro+, Çin'de satışa çıktığı günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Amiral gemisi modellere has özellikleriyle dikkat çeken telefon, kısa sürede Çin'de en çok satan akıllı telefonlardan biri oldu.

Redmi, bu başarıyı devam ettirmek için Note 13 Pro+'ı Çin dışına taşımaya hazırlanıyor. Telefon, Hindistan Standartları Bürosu'nun (BIS) sertifikasyon web sitesinde görüldü. Bu da Redmi Note 13 Pro+'ın yakında Hindistan'da ve diğer ülkelerde piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Peki, Redmi Note 13 Pro+ kullanıcılarına ne sunuyor? İşte Redmi Note 13 Pro+ özellikleri

Redmi Note 13 Pro+

REDMİ NOTE 13 PRO+ ÖZELLİKLERİ

Redmi Note 13 Pro+, 2023'ün en iddialı orta segment akıllı telefonlarından biri. Telefon, 6,67 inçlik kavisli AMOLED ekranı, güçlü işlemcisi ve etkileyici kamerasıyla dikkat çekiyor.

Ekran, 120 Hz yenileme hızı ve 1.800 nit maksimum parlaklığı ile akıcı ve parlak bir görüntü deneyimi sunuyor. Telefon, ayrıca HDR10 ve Dolby Vision desteğiyle film ve dizileri daha canlı bir şekilde izlemenize olanak sağlıyor.

Note 13 Pro+'ın işlemcisi ise MediaTek Dimensity 7200 Ultra. Bu işlemci, 8 çekirdekli bir yapıya sahip ve 2,8 GHz'e kadar saat hızına ulaşabiliyor. Telefon, bu işlemci sayesinde günlük kullanımda ve oyunlarda akıcı bir performans sunuyor.

Telefonun kamera sistemi, 200 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro kameradan oluşuyor. Ana kamera, OIS desteğiyle düşük ışık koşullarında bile başarılı fotoğraflar çekebiliyor.

Note 13 Pro+, 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve 120 watt hızlı şarj desteğini destekliyor. Telefon, bu sayede sadece 15 dakikada %100'e kadar şarj edilebiliyor.

Redmi Note 13 Pro+, 273 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Model, bu fiyata göre sunduğu özelliklerle oldukça iddialı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.