Palalı Sabri kimdir? Palalı Sabri gerçek adı ne? Palalı Sabri nereli ve kaç yaşında?

Palalı Sabri kimdir? Palalı Sabri gerçek adı ne? Palalı Sabri nereli ve kaç yaşında?

Palalı Sabri kimdir? Palalı Sabri gerçek adı ne? Palalı Sabri nereli ve kaç yaşında? Detayları haberimizde derledik.

Palalı Sabri kimdir? Palalı Sabri kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi. Gezi davalarıyla gündeme gelen Palalı Sabri'nin kim olduğu merak edildi. Arama motorlarında Palalı Sabri'nin kim olduğu aratılmaya başlandı.

PALALI SABRİ KİMDİR?

Gezi olayları sırasında palayla vatandaşlara saldırdığı için Palalı Sabri olarak bilinen, gerçek adı Sabri Çelebi olan kişi İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü. Polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

Aslen Mardinli olduğu bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla soruşturma yürütülmüştü. Savcılık, Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlemişti. Çeşitli suçlardan hakkında 15 ayrı yakalama emrinin bulunduğu belirtilen Sabri Çelebi, hakkında çıkan yakalama emirlerinden dolayı yurt dışına kaçmıştı.

Palalı Sabri'nin yaşı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

PALALI SABRİ NASIL ÖLDÜ?

Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde Sabri Çelebi otomobiliyle giderken, bir grup tarafından durduruldu. Çelebiyle gruptakiler arasında tartışma çıktı.

Kısa süre sonra gruptaki bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ettikten sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Sabri Çelebi'yi ambulansla hastaneye götürdü. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.