Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor: Bakın kimler sahneye çıkacak...

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor: Bakın kimler sahneye çıkacak...

Türkiye’nin en prestijli ödülü Pantene Altın Kelebek, bu akşam 49’uncu kez sahiplerini bulacak. Muhteşem sahne şovlarıyla tören, Kanal D ve Teve2’den canlı yayınlanacak.

Sunuculuğunu Çağla Şikel ile Cem Davran’ın üstlendiği 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, büyük bir törene imza atacak. Sahne şovlarıyla da her yıl büyük ses getiren törende, Nükhet Duru, İrem Derici, Norm Ender, Semicenk ve Samira Efendi sahne alacak. Törenin açılış şovunda İrem Derici ifırtınası esecek.

702-x-351-piksel-1.jpg

ÖNEMLİ BİR YENİLİK

Pantene ve Hürriyet Gazetesi, bu sene ödül töreninin Dünya Engelliler Günü’ne denk gelmesi vesilesiyle önemli bir yenilik yaptı. Tören, görme ve işitme engelli bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisiyle yayınlanacak.

NORM ENDER SAHNEDE!

Ekibiyle birlikte Cumhuriyet'in 100. yılına özel bestelediği marşla beğeni toplayan rap sanatçısı Norm Ender, ödül töreninde sahne alacak.

702-x-351-piksel-3.jpg

TÖREN, ŞOVLARIYLA GECEYE DAMGA VURACAK

Norm Ender'in yanı sıra Azeri şarkıcı Samira Efendi Nükhet Duru ve Spotify'da Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcısı Semicenk de Pantene Altın Kelebek ödül töreninde sahne alacak.

maxresdefault.jpg

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.