Parkta oturanlara kurşun yağdırdılar: 2 yaralı

Parkta oturanlara kurşun yağdırdılar: 2 yaralı

Adana'da Seyhan Nehri kıyısındaki parkta oturan 23 yaşındaki Ali Kurşun ve 21 yaşındaki Abdulsamet Gözcü, motosikletle yanlarına yanaşan kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla açılan ateş sonucu bacaklarından giren kurşunla yaralandı.

Olay, gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Türkocağı Mahallesi Seyhan Nehri kıyısındaki parkta yaşandı. Parka gelip, nehrin kıyısında oturan Ali Kurşun ve Abdulsamet Gözcü, sohbet ettikleri sırasında motosikletli kimliği belirsiz bir kişi yanaştı. İddiaya göre "Ne içiyorsunuz?" diye soran kimliği belirsiz kişi, daha sonra belinden çıkardığı tabancayı çıkartıp, iki arkadaşa ateş açtı.

Kurşun ve Gözcü, tabancadan çıkan kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralanırken, şüpheli ise motosikletle bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki yaralı, sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.