Pasifik Donanım sahibi kim? Pasifik Donanım kimin?

Pasifik Donanım sahibi kim? Pasifik Donanım kimin?

Pasifik Donanım sahibi kim? Pasifik Donanım kimin? sorularının cevabı merak konusu oldu. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

SPK, bugün iki şirketin daha halka arzını duyurdu. Bunu üzerine Pasifik Donanım sahibi kim? Pasifik Donanım kimin? sorularının cevabı merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

PASİFİK DONANIM SAHİBİ KİM?

Pasifik Donanım'ın Halka Arz fiyat aralığı 35 lira olarak belirlenmiştir. Pasifik Grubu, birçok alanda faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Pasifik İnşaat, Pasifik GYO bunların arasında yer almaktadır. İşte Pasifik Donanım'ın tüm yönetim kurulu üyeleri...

Fatih Erdoğan

1977 yılında Rize’de doğan Fatih Erdoğan, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Fatih Erdoğan Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş., Pasifik Donanım ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., Pasifik Yenilenebilir Enerji San.ve Tic A.Ş., Avrasya Trading Dış Tic A.Ş., Pasifik Eurasia lojistik A.Ş. ve Pasifik Eurasia Terminal Hizm.A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Abdulkerim Fırat

1977 yılında Rize’de doğmuş ve 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Abdülkerim Fırat İlerleyen İnşaat Ve Madencilik A.Ş., Merkez Ankara Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş., AKF Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı; Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş., Pasifik Donanım Ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Pasifik Yenilenebilir Enerji San.Ve Tic A.Ş., Pasifik Eurasia Terminal Hizm.A.Ş., Pasifik Eurasia lojistik A.Ş. ve Avrasya Trading Dış Tic A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

Fatih Nusret Dur

1977 yılında Ankara’da doğmuş ve 1999 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bölümünden mezun olmuş ve yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlamıştır. Nusret Dur finans sektöründe çeşitli kademelerde yöneticilik görevi yapmıştır. Finans sektöründeki kariyerine 2000 yılında Ziraat bankasında başlamış olup 2018 yılına kadar bankada çeşitli kademelerde müdür ve yöneticilik yaptıktan sonra en son Banka Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev almış ve 2018 yılında bu görevinden ayrılarak Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’de Genel Müdür olarak çalışmaya başlamıştır.

Mehmet Erdoğan

1967 yılında Rize’de doğan Mehmet Erdoğan, Rize İmam Hatip Lisesinden 1988 yılında mezun olmuştur. Orçay Ortaköy Çay Sanayi Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Pasifik Gayrimenkul Yatırım inşaat A.Ş., Pasifik Donanım Ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Pasifik Yenilenebilir Enerji San.Ve tic A.Ş., Avrasya Trading Dış Tic A.Ş., Pasifik Eurasia lojistik A.Ş. ve Pasifik Eurasia Terminal Hizm.A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.