Pervin Ersoy neden hedef alındı?

Pervin Ersoy neden hedef alındı?

Pervin Ersoy son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Pervin Ersoy kimdir? Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy kimdir? Pervin Ersoy neden gündemde? Soruların yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Pervin Ersoy var. Pervin Ersoy son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Pervin Ersoy kimdir? Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy kimdir? Pervin Ersoy neden gündemde? İşte detaylar:

mehmet-nuri-ersoy-pervin-ersoy.jpg

PERVİN ERSOY KİMDİR?

Pervin Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşidir. Pervin Ersoy iş, medya cemiyetinin eski simalarından biridir. Show TV kanalında uzun seneler boyunca faaliyet gösteren Pervin Ersoy “Günaydın Türkiye” isimli programının sunumunu gerçekleştirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduğunun altını çizen Pervin Ersoy, vermiş olduğu bir röportajda kendisi ile ilgili çeşitli bilgiler paylaştı.

Çocuklar ile ilgili Strike isimli bir programı yaptığını dile getiren Pervin Ersoy, bu programda sunuculuk görevini yürüttüğünü açıkladı. Daha sonrasında ise kendi işi olan halkla ilişkiler alanına yoğunlaştığını söyledi. Sonrasında ise eşinin firması olan Etstur ile çeşitli faaliyetler yürüttüğünü dile getirdi. Pervin Ersoy, iş hayatında beraber çeşitli iş kollarında faaliyetler sürdürdüğünü ifade etti.

metin-kulunk.jpg

PERVİN ERSOY NEDEN GÜNDEMDE?

76. Cannes Film Festivali’ne ‘Kuru Otlar Üstüne’ ile damga vuran Türkiye, adeta tarih yazdı. 76. Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Türk oyuncu Merve Dizdar kazandı. Ancak ödül töreninde yaptığı açıklamalarda oldukça eleştirilen Dizdar, kimi taraftan ise destek gördü.

Destek veren ve tebrik edenlerden biri de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy oldu. Pervin Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı oyuncunun resmini paylaştığı hikayede; “Büyük alkışlar sana Merve Dizdar, işte en iyi kadın oyuncu” diye yazdı.

Bunun üzerine AK Parti’li isimlerden yanıt gecikmedi. AK Partili isim Metin Külünk; Ersoy’un paylaşımını alıntılayarak, ‘adeta CHP’li bir vekilin eşi gibi’ şeklinde not düştü. Külünk, yaptığı paylaşmada ayrıca: “Ülkemizi bütün dünya önünde aşağılayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.