PKK’NIN KÜRTLER İLE ALAKASI YOK

PKK’NIN KÜRTLER İLE ALAKASI YOK

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, terör örgütlerinin yaptığı hain saldırılarına ilişkin olarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, PKK’nın Kürtler ile hiçbir alakasının olmadığını vurguladı.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada “son günlerde bölücü terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği alçakça saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz!” denildi.  Açıklamada, saldırılarda şehit olan asker ve polislerin acılı ailelerine sabır dilenirken, tüm şehitler rahmet ve minnetle anılırken Başkan Özdemir Özdemir, bu topraklarda hiçbir şer odağının gücü Türk-Kürt kardeşliğimizi bozmaya yetmeyecektir ifadelerini kullandı.
TÜRK KÜRT SAVAŞI ÇIKARMAK İSTİYORLAR
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz otuz yıldır terör örgütü PKK ile mücadele ediyor diyen Özdemir, şöyle devam etti: “PKK’nın üst kademesini Ermeniler, hatta kendisine Kürt Alevisiyim diyen kriptolar oluşturuyor. Alman bir televizyon kanalında yaralanan bir PKK’lının istavroz çıkarttığını biliyoruz. Terörün asıl amacı Türkiye’yi geriye götürmek, Türkiye’nin istikrarlı giden yapısını bozmak ve Türkiye’de Kürt-Türk savaşı çıkarmaktır. Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda hiçbir şer odağının gücü Türk-Kürt kardeşliğimizi bozmaya yetmeyecektir.”
TERÖRÜ SİZ DE LANETLEYİN
PKK’nın Kürtler ile hiçbir alakasının olmadığını kaydeden Özdemir, şu değerlendirmelerde bulundu. Doğu ve Güney Doğu’da yer alan şehirleri kutsal şehirler olarak biliyoruz. Diyarbakır, Urfa peygamberler ve sahabeler şehridir. Biz o bölgede yaşayan sağduyulu kardeşlerimizden şunu bekliyoruz terörü siz de lanetleyin. Biz et ve tırnağız, Çanakkale’de ay yıldızlı bayrağımız için atalarımız birlikte şehit oldu. Kürt-Türk diye ayrılmadık, şühedâlarımızın kanlarıyla yıkanan topraklar için birlikte mücadele ettik. Tıpkı bir elin parmakları gibiyiz, Türk, Kürt, Alevi, Sunnî, Çerkez, Tatar, Gürcü hepimiz kardeşiz. Bizim ellerimiz vücudumuza bağlı, vücudumuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hiç kimse bizim parmaklarımızı koparamaz vücudumuzu da parçalayamaz ve hiç kimse Türk Milleti'nin birliğini bozamaz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.