PKK'nın sözde üst düzey komutanı kıskıvrak yakalandı!

PKK'nın sözde üst düzey komutanı kıskıvrak yakalandı!

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG içerisinde sözde komutan olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen 'Leyd' kod adlı M.E.H., jandarma tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

YPG'nin sözde üst düzey komutanı Leyd kod adlı terörist, Tekirdağ'da yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca, Suriye'de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sözde üst düzey komutan olarak faaliyet yürüten Leyd kod adlı şahıs yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütünün faaliyetlerine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Ekiplerce yapılan çalışmalarda şahsın yasadışı yollardan ülkeye gelerek önce İstanbul’a sonrasında ise Tekirdağ’a gelerek bir fabrikada işe girdiği tespit edildi. Ekiplerce zanlı günlerce titiz bir şekilde takibe alındı.

Ekiplerce yapılan takipler sonucu Suriye'de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sözde üst düzey komutanı olarak faaliyet yürüten Leyd kod adlı M.E.H isimli örgüt mensubu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna kapatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.