PMYO KPSS’siz personel alım ilanı yayımladı!

PMYO KPSS’siz personel alım ilanı yayımladı!

EGM tarafından Polis Akademisi Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla yeni bir personel alımı ilanı yayımlandı. PMYO 5 personel alımı yapacak.

2023 EGM personel alımı ne zaman? Bu ilan, Resmi Gazete'nin 26 Haziran 2023 tarihli sayısında yer aldı. İlana göre farklı alanlarda personel alımı yapılacak ve adaylardan belirli şartlar aranacak. İşte başvuru şartları ve kontenjan dağılımıyla ilgili detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2023 EGM personel alımı ne zaman? PMYO Personel Alımı Kontenjan Bilgisi: Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), "Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, İç Güvenlik Fakültesi, Yabancı Diller ve Türkçe Öğretimi Bölümü ile Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Kırıkkale PMYO Müdürlüklerine" farklı kontenjanlarda ve niteliklerde personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, "Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi" kadrolarında gerçekleştirilecek. Kontenjanlar ise şu şekildedir:

• Kamu Yönetimi: 1 kişi
• Uluslararası İlişkiler: 1 kişi
• Sosyal Bilimler: 1 kişi
• Türk Dili: 2 kişi

Toplamda 5 kişi alım yapılacaktır.

ekran-alintisi.jpg

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar: Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

• 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine uygun olmak,
• Güvenlik soruşturmasında engel teşkil edecek bir durumun bulunmaması,
• Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması,
• Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği'nde belirtilen sağlık koşullarına uygun olması ve bunu sağlık raporuyla belgelemesi,
• Polis Akademisi Başkanlığı tarafından belirlenen atama ve yükseltme kriterlerine uygun olması ve başvurulan unvan ve kadrolar için gereken kriterleri karşılaması.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak? Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı personel alımı başvuruları 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve en geç 27 Temmuz 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, Polis Akademisi Başkanlığı insan kaynakları şube müdürlüğü adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.