Polatlı’da dengeler değişti: Zafer Partisi adayı MHP lehine seçimden çekildi

Polatlı’da dengeler değişti: Zafer Partisi adayı MHP lehine seçimden çekildi

Zafer Partisi'nin Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez, MHP adayı Levent Çağlancı lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Yürümez'in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi adayları Barış Baloğlu ve Polat Çağlar da aynı şekilde adaylıktan çekildi.

Zafer Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez ve Belediye Meclis Üyesi adayları Barış Baloğlu ve Polat Çağlar, Cumhur İttifakı lehine adaylıktan çekildiklerini duyurdu.

Kerem Yürümez'in daha önce Zafer Partisi'nden Ankara 3. bölgeden milletvekili adayı olduğu öğrenildi.

2-002.jpg

“LEVENT BAŞKAN KAZANDI”

Yürümez konuya ilişkin şöyle konuştu:

“Bizler Polatlı’da yapmış olduğumuz anketler, istişareler sonucunda gördüğümüz bir gerçek vardı kim ne konuşursa konuşsun Levent Başkan zaten kazandı. Bütün Polatlı da biliyor.

Bugün itibariyle Belediye Başkan Adaylığımı çektim. Ekip arkadaşlarımla beraber, yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Cumhur İttifakı’na destek verme kararı aldık. Burada elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Levent Başkanımızı hep birlikte Başkan yapacağız”

1-002.jpg

YÜRÜMEZ’E TEŞEKKÜR

Cumhur İttifakı adayı Levent Çağlancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Üzerlerine düşen sorumluluğu hissederek bizlere destek veren ve gücümüzü artıran kıymetli adaylarımıza Cumhur İttifakı Teşkilatlarımız ve şahsım adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde Polatlı'da Cumhur İttifakı yüzde 52, Millet İttifakı yüzde 35 ve Zafer Partisi yüzde 3,6 oy almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.