Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı: Şimdiden bağırıyorum dikkat edin

Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı: Şimdiden bağırıyorum dikkat edin

Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu TV100 kanalında yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına katıldı. Görür, canlı yayında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı canlı yayında kritik uyarılarda bulundu.

6 Şubat depremleri ve Türkiye'nin deprem gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Görür, "Orada cesetlerimiz daha soğumadan, şimdi bağırıyorum. Diyorum ki Tunceli tarafına dikkat edin" dedi.

"ŞİMDİDEN BAĞIRIYORUM"

Yıllarca Kahramanmaraş'ı uyardığını söyleyen Görür, "Yıllarca Kahramanmaraş'a dikkat edin, önlem alın diye bağırdım. Kimse dinlemedi. Daha cesetlerimiz soğumadı, şimdiden bağırıyorum Tunceli tarafına dikkat edin" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYLIK TEKLİFLERİNİ KABUL ETMEDİ

Prof. Dr. Görür, yayın sırasında kendisine İYİ Parti ve CHP'den Belediye Başkanı adaylığı için teklif yapıldığını açıkladı. Görür konula ilgili şunları ifade etti: "İYİ Parti'den İBB, CHP’den Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi geldi. Çok teşekkür ettim. Ben partiler dışı olmalıyım. Kabul edip etmemek değil, benim yoluma, yöntemime, inancıma ters. Ben partiler dışı siyaset dışında olmalıyım ki beni AK Parti de dinlesin CHP de dinlesin, MHP'de dinlesin."

"DEPREM KONUSU BEKA MESELESİ"

Naci Görür, geçtiğimiz günlerde Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklifi ettiğini söylemişti

Görür, Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti. Bizim için deprem konusu beka meselesi. Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer” ifadelerine yer vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.