Pursaklar Belediyesi’nden Karabük’e yardım eli

Pursaklar Belediyesi’nden Karabük’e yardım eli

Pursaklar Belediyesi, Karabük’te devam eden orman yangınlarıyla mücadele için tüm ekiplerini seferber ederek söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Çankırı’daki orman yangınlarında iş makinası ve su tankerleriyle destek sağlayan Pursaklar Belediyesi, Karabük’teki yangınlar nedeniyle zor günler geçiren bölgeye yardım eli uzattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma, yangın bölgesini temizleme ve soğutma çalışmalarında görev alırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yangın bölgesine su tankerleriyle su taşıyarak yangın söndürme faaliyetlerine katkı sağlıyor.

BAŞKAN ÇETİN’DEN DAYANIŞMA MESAJI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ülke genelinde devam eden orman yangınları nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, “Karabük’te meydana gelen yangına destek amacıyla ekiplerimizi hızla bölgeye sevk ettik. Devletimiz tüm imkânlarıyla bölgede hizmet veriyor. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz. Sahada görev yapan tüm kahramanlara güç ve sabır diliyorum. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.