Pursaklar Belediyesi’nin iftar buluşmaları sürüyor

Pursaklar Belediyesi’nin iftar buluşmaları sürüyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinden gelen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

Asrın Felaketinin ardından 11 ildeki depremzede vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla belediye ekiplerini deprem bölgelerine gönderen Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, bölgede yaraları sarmak için çalışmalarına devam ederken, Pursaklar’a gelen afetzedeleri de yalnız bırakmıyor.

ara-004.jpg

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

İlçedeki depremzede vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, iftar sofralarında afetzedelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezindeki iftar programına Ertuğrul Başkan, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan gelen depremzedeler katılım sağladı.

ara3.jpg

ZARAR GÖREN İLLERİMİZİ İNŞA EDECEĞİZ

İlçeye gelen depremzede vatandaşları en iyi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bugün iftarımızı Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan ilçemize gelen depremzede hemşehrilerimizle yaptık. Gün yaraları sarma günüdür. Allah’ın izniyle en kısa sürede zarar gören illerimizi inşa edecek, sağlıkla yine sofralarda buluşacağız. Allah kabul etsin’’ dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.