Pursaklar Sahnesi yeni sezon açılışını yaptı

Pursaklar Sahnesi yeni sezon açılışını yaptı

Ankara'nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi yeni sezona, Periferi tiyatro gösterisi ile merhaba dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana birçok tiyatro gösterisine ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, yeni sezona Periferi tiyatro oyunu ile başladı.

Yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde yerini alan Başkan Ertuğrul Çetin, 2.Dünya Savaşı sonrası Almanya'da göçebe olarak yaşayan bir çingene obasının hikâyesini anlatan ‘‘Periferi’’ tiyatro oyununu salonu dolduran tiyatro severlerle birlikte izledi.

habericipursaklar.jpg

‘‘KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Devlet Tiyatrolarında yeni sezon Periferi tiyatro gösterisi ile merhaba dediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk. Oyun muhteşemdi. Açıldığı günden bu yana salonumuz ilçemizde hak ettiği değeri görmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu ilgisine olumlu yanıt vermeye devam edip, kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam ettireceğiz. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.