Pursaklar’da Gaziler Günü buluşması gerçekleşti

Pursaklar’da Gaziler Günü buluşması gerçekleşti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Gaziler Günü sebebiyle Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliği’nde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Başkan Ertuğrul Çetin, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Pursaklar Temsilciliği’nde düzenlenen Gaziler Günü programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

pursaklarhaberciic.jpg

"ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Tügşav Pursaklar temsilciliği çok farklı ve çok samimi bir programa ev sahipliği yaptı. Kahraman gazilerimiz ve şehit ailelerimizi her fırsatta bir araya getirerek, kardeşlik hukukunu canlı tutan Gazi Mehmet Eğin kardeşime çok teşekkür ediyorum. Dün olduğu, gibi bugünde, yarından şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Vatan toprağı için şehit düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Gaziler Gününe özel çiğ köfte ve sazlı sözlü şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen programda şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile yakından ilgilenen Ertuğrul Çetin, gazilerle tek tek sohbet etti.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.