Pursaklar’da gece mesaisi: Sahipsiz sokak köpekleri denetleniyor

Pursaklar’da gece mesaisi: Sahipsiz sokak köpekleri denetleniyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki başıboş sokak köpeklerini denetleyen ekiple bir araya geldi. Pursaklar'da denetimler 24 saat devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyenin veteriner hekimleri ve yardımcı personelinin gece gündüz demeden nöbet usulüyle çalıştığını belirtti.

Başkan Çetin, "Veteriner hekimlerimiz ve yardımcı personellerimiz nöbet usulü 24 saat boyunca çalışıyorlar. İlçe genelinde saldırgan, hastalıklı, sahipsiz köpekleri kontrol altına alıyorlar. Gece vardiyasına çıkacak olan arkadaşlar ile değerlendirme toplantısı yaptık. Toplu halde boş arazilere bırakılan köpekler ile sık sık karşılaşsak da, çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

1.jpg

24 SAAT MESAİ

İlçede gece mesaisinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Çetin, saldırgan sokak köpeklerinin vatandaşlara zarar vermesini engellemek adına yoğun çaba harcandığını belirtti.

Belediye ekiplerinin özellikle boş arazilere terkedilen köpekleri kontrol altına aldığı ve bu konuda düzenli olarak çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.

Pursaklar Belediyesi'nin bu çabalarıyla ilgili olarak vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldığı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.