Pursaklar’da perde açılıyor: 2. tiyatro günleri başlıyor

Pursaklar’da perde açılıyor: 2. tiyatro günleri başlıyor

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi, 5 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Tiyatro Günleri’nde 9 farklı oyunla sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tüm etkinlikler ücretsiz olarak halka açık.**

Pursaklar Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği 2. Tiyatro Günler, bu yıl da dopdolu bir programla başlıyor. Belediye bünyesindeki PYM Tiyatro Atölyesi’nde eğitim alan kursiyerler, 9 farklı tiyatro gösterisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Her yaştan tiyatro severin ilgisini çekecek etkinliklerde, kursiyerlerin yıl boyunca çalışarak hazırladığı Türk tiyatrosunun önemli eserleri sahnelenecek.

BAŞKAN ÇETİN: “YETENEĞİ KEŞFEDEN GENÇLER SAHNEYE ÇIKIYOR”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, tiyatro günlerine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2021 yılından bu yana yaklaşık 350 kişiye oyunculuk eğitimi verdik. Bugün karşımıza Türk tiyatrosunun en seçkin 9 oyunu ile çıkıyorlar. Bizim çocuklar çok çalıştı, yeteneklerini keşfettiler. Şimdi heyecanla sizlerin huzuruna çıkacaklar. Tüm tiyatro severleri, sanatseverleri, aileleri ve komşuları bu muhteşem performanslara bekliyoruz.”

5 AĞUSTOS’TA “BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN” İLE BAŞLIYOR

Tiyatro günleri, 5 Ağustos Salı günü saat 20.00’de, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sahnelenecek “Buzlar Çözülmeden” adlı oyunla başlayacak. Etkinlik kapsamında her biri farklı tarihlerde olmak üzere toplam 9 oyun sahnelenecek.

BİLETLER ÜCRETSİZ

Pursaklar Belediyesi, tüm tiyatro etkinliklerinin ücretsiz olduğunu duyurdu. Biletler, aşağıdaki noktalardan temin edilebiliyor:

Pursaklar Yaşam Merkezi

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi

Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.