Pursaklar'da tiyatro oyunlarına büyük ilgi

Pursaklar'da tiyatro oyunlarına büyük ilgi

Molière tarafından yazılan "Cimri" isimli oyun, Ankara Pursaklar'da sanatseverlerle buluştu.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan 679 sandalyesi ile Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan ve her tiyatro gösterisi yakından takip edilen Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sahnelenen ‘‘Cimri’’ tiyatro oyunu sanatseverlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

cimri-ic.jpg

Pursaklar’ın sanatın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘3 yıl önce Kültür ve Turizm Bakanlığımızla işbirliğinde hareket ederek, ilçemizde hizmete kazandırdığımız Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, hemşehrilerimizin büyük bir teveccühü ile karşılaşmaya devam ediyor. Sahnelenen her oyuna gösterilen bu büyük ilgi ne kadar doğru bir işe imza attığımızı bizlere kanıtlıyor. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek" dedi.

cimri.jpg

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde oynanan ‘‘Cimri’’ tiyatro gösterisi, Paris’in burjuva kesiminin çılgınlık düzeyine ulaşmış para tutkusunun komedyasıdır. Parayı bütün yaşamsal değerlerin üzerinde tutan, bu yüzden kendi insani özüne ve çevresine yabancılaşan insanın içine düştüğü çelişkileri, gülünç ve zavallı durumun sergilendiği oyunu salonu dolduran sanatseverler büyük bir keyifle izledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.