Pursaklar’da yaz spor okulları için kayıtlar alınmaya başlandı
Pursaklar Belediyesi tarafından 7-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenecek yaz spor okullarının kayıt süreci başladı. Kurslar farklı okulların bahçelerinde eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.
Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan 7-14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz yaz spor okulları için başvuruları almaya başladı. Spor faaliyetleriyle çocukların fiziksel gelişimini desteklemeyi amaçlayan kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından yürütülecek. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yıl boyunca düzenlenen spor eğitimlerinin yaz döneminde çocuklara yönelik planlandığını belirtti. Başkan Çetin, çocukların yaz tatilini daha aktif ve sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmeleri için yaz spor okullarının hazırlandığını ifade etti.
ÇEŞİTLİ OKUL BAHÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Yaz spor okulu kapsamında planlanan antrenmanlar Salı ve Perşembe günleri Saray İlkokulu, Altınova Ortaokulu, Gümüşoluk İlkokulu, Sirkeli İlkokulu ve Kocalar Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçelerinde yapılacak. Çarşamba ve Cuma günleri ise Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlkokulu, Feride Bekçioğlu İlkokulu, Hakan Akbıyık İlkokulu, Ayyıldız İlkokulu ve Faik Hızıroğlu İlkokulu’nda kurslar düzenlenecek.
EĞİTİMLER 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
Eğitimlerin 1 Temmuz tarihinde başlaması planlanırken, başvuru işlemleri 23-27 Haziran tarihleri arasında eğitimlerin yapılacağı okullarda alınacak. Başvurular saat 09.00 ile 17.00 arasında yapılabilecek. Pursaklar Belediyesi yetkilileri, kontenjanların sınırlı olduğunu belirterek, başvuru sürecinin zamanında tamamlanması gerektiğini hatırlattı.
Kaynak:HABER MERKEZİ / BÜLTEN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.