Randevuya gelenlerin sayısında artış

Randevuya gelenlerin sayısında artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Onaylı Randevu sistemine geçilmesinin ardından randevuya gelenlerin sayısında artış yaşandığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koca, 13 Mayıs’ta başlayan Onaylı Randevu uygulamasıyla birlikte, randevusuna gelen vatandaşların sayısında ciddi bir artış olduğunu söyledi.

GELEN SAYISINDA ARTIŞ

Bakan Koca, “Şu ana kadar bir sorunla karşılaşılmadığını söyleyebilirim. Özellikle sadakatsizlik ve son dakika iptalleri sebebiyle kapasitemizin yüzde 30'unu kullanamıyorduk. Bu anlamda, sadakat oranında, randevusuna gelen vatandaşımızın oranında önemli artış olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

"ÇÖZÜM İÇİN MESAİ HARCIYORUZ"

Vatandaşların sağlık hizmeti talebini karşılamanın öncelikleri olduğunu vurgulayan Koca, “Amacımız, sağlık hizmeti talebi olan vatandaşlarımızın tamamının talebini en hızlı ve en uygun şekilde karşılamak. Tüm mesaimizi çözüm için harcıyoruz. Bu konuyu çözene kadar daha öncelikli bir gündemimiz olmayacak. Çözüm var ve yakın zamanda daha iyi sonuçlar aldığımızı hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.