Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da ne kadar oy aldı? Giresun’da Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı?

Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da ne kadar oy aldı? Giresun’da Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı?

2023 seçim sonuçları için Türkiye tercihini yaptı. Yeni yüzyılın seçim sonuçları, YSK tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da ne kadar oy aldı? Giresun’da Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı? İşte detaylar…

2023 yılının nisan ayında başlayan seçim maratonu, bugün saat 17.00 itibari son buldu. Türkiye sandık başına giderek 2023 seçim sonuçları ve Türkiye’nin yeni yüzyılını yönetecek aday için tercihini yaptı. Demokrasi şöleni seçimler Türkiye’de büyük bir heyecanla gerçekleşirken; sandıktan çıkacak olan sonuçta merak edilmeye başlandı. İnsanlar memleketlerinde ve oy kullandıkları bölgelerde kimin kazandığını araştırmaya başladı. İlk Sayfa Gazetesi; 2023 seçim sonuçlarını il il ve ilçe ilçe anbean takip ediyor ve okuyucularına aktarmaya çalışıyor. Peki, Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da ne kadar oy aldı? Giresun’da Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı? İşte tüm detaylar:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİRESUN’DA NE KADAR OY ALDI?

Saat 17’de biten oy verme işleminin ardından seçim sonuçları, sandık görevlilerinin sayım işlemini bitirmesi ile beraber bilgileri YSK’ya aktarıyor. YSK verileri il il, ilçe ilçe açıklayarak vatandaşların bilgisine sunuyor. www.gazeteilksayfa.com ekibi gelişmeleri tüm kaynaklardan takip ederek okurlarına anında doğru bilgiyi aktarıyor. İlk Sayfa Gazetesi, okuyuculara 2023 Giresun seçim sonuçları ile ilgili tüm bu soruların cevaplarını haber sitemiz www.gazeteilksayfa.com’un 2023 SEÇİM SONUÇLARI sayfasından kamuoyuna sunuyor.

Son dakika 2023 Giresun seçim sonuçları oy oranları belli oluyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Genel Seçim sonuçları açıklanırken Giresun'da son durum netleşiyor. Türkiye geneli Cumhurbaşkanı seçimleri oy oranı AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Giresun oy dağılımı, İlk Sayfa Gazetesi Seçim Özel Sayfası'nda canlı verilerle kamuoyuna sunuluyor. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Erdoğan'ın tüm Türkiye geneli yüzde 52,38 aldığı seçimde, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce; 30,79’da kalmıştı. 2023 seçimlerinde bu tablo tekrar edecek mi? Yoksa Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı mı olacak? İşte, 2023 Giresun seçim sonuçları:

GİRESUN’DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN YÜZDE KAÇ OY ALDI?

AA’nın açıkladığı verilere göre 2023 Giresun seçim sonuçları şu şekildedir:

Cumhurbaşkanlığı Açılan Sandık Oranı: Yüzde 100

Recep Tayyip Erdoğan: Yüzde 61,05

Kemal Kılıçdaroğlu: Yüzde 32,92

Sinan Oğan: Yüzde 5,48

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.