Renkliköy Kahve Şenliği’ne hazırlanıyor: Kahve kokuları yayılacak girişler ücretsiz

Renkliköy Kahve Şenliği’ne hazırlanıyor: Kahve kokuları yayılacak girişler ücretsiz

Elmadağ Renkliköy’de Kahve Şenliği düzenlenecek. Yarın düzenlenecek festivalde Ankara’nın kahve markaları başkentlilerle buluşacak.

Elmadağ Renkliköy yarın Kahve Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. “Lezzetin ve Rengin Buluşma Noktası” Kahve Şenliği başlığıyla duyurulan festivalde Ankara’nın kahve markaları başkentlilerle buluşacak.

Renkliköy’ün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Renkliköy’de yarın Kahve Şenliği düzenleneceği duyuruldu. Yapılan duyuruda “ 14 Ekim Cumartesi günü Ankara’nın en özel kahve markaları Elmadağ Renkliköy Meydanı’nda sizlerle buluşuyor!” denildi.

KAHVE ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

Ankara Elmadağ’da ilçenin ilk yerleşim yeri olan ve iki mahalleyi kapsayarak 390 bin metrekare alana inşa edilen Renkliköy projesi ilk festivaline hazırlanıyor. Bölgenin tarihini, doğasını ve turizm potansiyelini ortaya çıkaran proje Kahve Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. Festivalde birçok kahve markası başkentlilerle buluşacak. Renkliköy ev sahipliği yapacağı festival ile “Lezzetin ve Rengin Buluşma Noktası” haline gelecek. Festivale girişler ücretsiz olacak.

kahve-senligi.jpg

YARIN SAAT 12’DE RENKLİKÖY’DE

Elmadağ Renkliköy’ün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda “Lezzetin ve Rengin Buluşma Noktası” Kahve Şenliği 14 Ekim Cumartesi saat 12 ile 18 arasında düzenleneceği bildirildi. Renkliköy Meydan’da düzenlenecek festival için “Ankara’nın en özel kahve markaları Elmadağ Renkliköy Meydanı’nda sizlerle buluşuyor!” ifadeleri kullanıldı.

ELMADAĞ RENKLİKÖY NASIL GİDİLİR?

Elmadağ Renkliköy Ankara merkezden 47 kilometre mesafede bulunuyor. Özel araçları ile Elmadağ Renkliköy’e gitmek isteyen vatandaşlar 19 Mayıs Bulvarı Ankara-Kayaş istikametinden Ankara- Kırıkkale yolundan devam ederek Elmadağ şehir merkezinde Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Renkliköy’e ulaşım sağlayabilirler. Toplu taşıma kullanacak vatandaşlar ise Ulus’tan 354 numaralı EGO’yu kullanarak Renkliköy’e ulaşabilirler.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.