Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz nereli ve kaç yaşındadır?

Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz nereli ve kaç yaşındadır?

Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Rıdvan Uz’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Rıdvan Uz’un biyograf

Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Rıdvan Uz’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Rıdvan Uz kimdir? Rıdvan Uz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Rıdvan Uz’un biyografisini haberimizde derledik...

Rıdvan Uz’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Rıdvan Uz kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Rıdvan Uz Kimdir?

Rıdvan Uz 1975’te Balıkesir’de doğdu. Lise eğitimini Çanakkale Lisesi’nde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde işletme üzerine okudu. Yüksek lisans eğitimini işletme ekonomisi üzerine Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde yapmaktadır.

1999 yılında kendi adına kurduğu şirkette halen inşaat, sigorta ve hizmet sektöründe faaliyetini sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nde dokuz yıl il başkanlığı görevinde bulundu.


2009 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde Çanakkale Belediye başkan adayı oldu. Etkili İletişim Teknikleri, Beden Dili ve Duygusal Zekâ Eğitim konularında eğitici eğitimi sertifikaları bulunmaktadır.
Çatümsiad Yönetim Kurulu Başkanı olan Uz, çeşitli spor kulüplerinde yönetim kurulu üyeliği ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Üyeliği bulunmaktadır.


İyi derecede Arapça, orta derecede İngilizce bilen Uz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi olan Uz, İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.