Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak

Karadeniz bölgesinin sayılı üniversiteleri arasında bulunan Rize Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi personel işçi alımı yapacak. Personel alımları yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın gerçekleştirilecek.

Rize Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü yayınladığı ilanda 33 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Merkez ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere açılan kadrolarda yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın genel şartlara uyan işçi ve personel alımı yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ

KPSS puanı esas alınarak sıralama yapmak suretiyle personel alımı yapılacak. Açıklanan pozisyonlara başvuracak personel ve işçi adayları 11 Nisan - 25 Nisan tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular, e-Devlet üzerinden “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden yapılacak. 12 farklı unvanda 33 sözleşmeli personel ve işçi alımına ait tüm detaylar ve alıma ilişkin tüm duyurular Recep Tayip Erdoğan üniversitesinin resmi internet adresinden yayımlanacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.