Ronit Gülcan ve Cem Hakko neden boşandı? Ronit Gülcan yahudi mi?

Ronit Gülcan ve Cem Hakko neden boşandı? Ronit Gülcan yahudi mi?

Ronit Gülcan kimdir? Cem Hakko'nun eşi Ronit Gülcan kaç yaşında, nereli? İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Ronit Gülcan'ın kim olduğu merak edildi. Arama motorlarında Ronit Gülcan kimdir? Cem Hakko'nun eşi Ronit Gülcan kaç yaşında, nereli? sorgulamaları yer almaya başladı. Cem Hakko ile boşanan Ronit Gülcan'ın hayatı gündeme geldi.

RONİT GÜLCAN KİMDİR?

Vakko adlı markanın sahibi Cem Hakko ile 2017 yılında evlenen Ronit Gülcan bir dönem Power Fm'de çalışmaktaydı. Cem Hakko ile bu sayede tanıştılar. Ronit Gülcan musevidir. Cem Hakko'nun Ronit Gülcan ile evlenebilmek için eşinden boşandığı yıllarca konuşulmuş bir olaydır. Ronit Gülcan'ın halası Sara Gülcan'dır.

hakko.jpg

CEM HAKKO VE RONİT GÜLCAN NEDEN BOŞANDI?

Cem Hakko'nun ailesinin başlarda Ronit Gülcan'ı kabullenmediği de söylentiler arasında. Ancak boşanma nedeni olarak Cem Hakko'nun ilk eşinden olan oğlunun düğününde, yine ilk eşi Bettina Machler'ın Ronit Gülcan'ı düğünde istememesi boşanmanın fitilini ateşlediği konuşuldu.

Ünlü çiftin ayrılacakları ilk olarak 2022 yılının Aralık ayında ortaya atılmıştı. Hakko ve Gülcan, ortak bir kararla evliliğini sonlandırdı. Bugün görülen davada avukatları aracılığıyla; "Karşılıklı sevgi, saygı ve mutabakat çerçevesinde alınan söz konusu kararla ilgili tüm süreç hassas bir şekilde yürütülmüştür" dediler.

CEM HAKKO KİMDİR?

vakko.jpg

Cem Hakko 17 Haziran 1955 yılında doğdu. Yahudidir. Türkiye'nin en zengin isimlerinden Hakko, eski rallici ve radyocudur. Vakko, Power Grup Radyoları, Power TV, PowerTürk TV ve Power Records gibi şirketlerin de sahibidir.

Vakko markasını Cem Hakko'nun babası Vitali Hakko ortaya çıkarmış sonrasında oğluna bırakmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.