Ruhani'den Erdoğan'a çağrı

Ruhani'den Erdoğan'a çağrı

Ruhani insan haklarını savunduğunu iddia edenler için bu cinayetin büyük bir test olduğunu belirten Ruhani, Erdoğan'dan soruşturmanın şeffaf bir şekilde yürütülmesini istedi.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci hakkında bir çarpıcı açıklamada İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den geldi.

İran medyasında yer alan haberlere göre, Cemal Kaşıkçı cinayetinin insan haklarını savunduğunu iddia edenler için büyük bir test olduğunu söyleyen Ruhani, Suudi Arabistan'ın ABD olmadan böyle bir cinayet işleyemeceğini ifade etti.

Ruhani açıklamalarının devamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili dosyayı şeffaf ve dikkatli bir şekilde devam ettirilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.