Saadet Partisi'nde Karamollaoğlu'nun kimi destekleyeceği belli oldu

Saadet Partisi'nde Karamollaoğlu'nun kimi destekleyeceği belli oldu

Parti genel başkanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu, teşkilatlarla yapılan görüşmeler sonucunda Mahmut Arıkan'ın öne çıktığını kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel başkanlığı görevinden ayrılacağını açıkladı. 30 Haziran'da yapılacak kongrede Mahmut Arıkan'ın başkan adayı olarak öne çıktığını belirten Karamollaoğlu, teşkilatlarla yapılan görüşmeler sonucunda bu karara vardıklarını ifade etti.

PARTİ TEŞKİLATLARIYLA KAPSAMLI GÖRÜŞMELER
Temel Karamollaoğlu, açıklamasında genel başkanlık için ismi geçen beş kişiyi teşkilatlara sorduklarını ve "Bu isimlerden hangisini genel başkan olarak görmek istersiniz?" sorusunu yönelttiklerini söyledi. Teşkilatların görüşlerini dinlediklerini vurgulayan Karamollaoğlu, yapılan bu çalışmanın bir oylama olmadığını, fikir edinme amaçlı olduğunu belirtti. Birkaç kişinin öne çıktığını ancak Mahmut Arıkan'ın diğer isimlerin önüne geçtiğini açıkladı.

ARIKAN'A DESTEK
Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, ittifakla Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan'ın adaylığında karar kılındığını ve Başkanlık Divanı'nın da bu kararı onayladığını duyurdu.

ARIKAN'IN ADAYLIĞI KABUL EDİLDİ
Karamollaoğlu, Mahmut Arıkan'ın genel başkanlık görevini üstlenmesinin uygun olacağına inandıklarını belirterek, "Bu görevi üstlenmesinin uygun olacağı kanaati ifade edildi. Başkanlık Divanı'yla bu konuyu gündemimize aldık ve Mahmut Bey'in kongrede aday olmasını benimsedik. Hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.