Saadet Partisi’nden gazetemize ziyaret: Ankara’nın sorunları masaya yatırıldı

Saadet Partisi’nden gazetemize ziyaret: Ankara’nın sorunları masaya yatırıldı

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş ve heyeti gazetemizi ziyaret etti. Büyükşehir adayı Güneş, siyasette kavgalardan bıktıklarını ve Ankara’nın sorunları için yola çıktıklarını kaydetti.

31 Mart Mahalli Seçimler yaklaşırken Ankara’daki adaylar sahadaki çalışmalarını artırdı. Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş, aralarında Çankaya Belediye Başkan adayı İbrahim Temel’in de bulunduğu bir grup partili ile gazetemizi ziyaret etti.

SP Heyeti’ni gazetemiz İmtiyaz Sahibi İlhan Coşkun ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Adem Orman ve muhabirimiz Göktürk Yılmaz ağırladı.

1.jpg

NECMETTİN ERBAKAN VURGUSU

Seçimlere kısa bir süre kala Başkentin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Cafer Güneş çalışmaları ve vaatlerinden bahsetti.

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ile uzun süre beraber siyaset yaptıklarını aktaran Güneş, konuşmasına ‘Hoca’dan alıntı yaparak başladı.

Erbakan’ın, “İsraf yapmayacaksınız, lükse kaçmayacaksınız, yanlış yatırım yapmayacaksınız, yolsuzluğa meydan vermeyeceksiniz. Yoksa o şehrin vebali sizin omzunuzda olur” sözlerine tekrarlayan Güneş şöyle sordu: “Bu sözlerin üzerine Ankapark’ı nasıl açıklayacağız?”

2.jpg

“ÜNİVERSİTELERDEN YARARLANILACAK”

Başkentteki üniversitelerin önemine vurgu yapan Güneş şöyle devam etti:

“Ankara’da yirminin üzerinde üniversite var. Bildiğiniz gibi belediyecilik diye bir yüksekokul yok. Belediyeciliğin parçaları üniversitede şehirciliği bilen uzman profesörlerdir. Memleketin en acil ihtiyaçlarını bu uzmanlar çözecek. Dünyadaki para babaları dermiş ki; ben ucuz alacak kadar zengin değilim. Heyetler kurduk. Hangi yolları genişleteceğiz, nerelere alt geçit kuracağız hepsi belli. Ankara’nın iki büyük sorunu var. Ulaşım ve su sorunu. Üniversitelerimizden branşlarına göre fevkalade istifade edeceğiz. Ankara’nın sorunlarını önümüze koyduk. Çözümleri üretirken merhametli ve adil olacağız. Hesap verebilir bir politika izleyeceğiz.”

3.jpg

SİYASET KAVGA YERİ DEĞİL

Yollar ve imar planları için projeler geliştirdiklerini söyleyen Güneş, “Bunları uzman bir ekiple yapacağız. Herkesin kendisini 24 saat güvende hissettiği bir Ankara için yola çıkıyoruz. Günlük hayatın ucuz insan hayatının pahalı olduğu bir yerin hayalini kuruyoruz. Vatandaşlarımızın karar verme aşamalarına dahil olmalarını istiyoruz. Siyasetçi bir Hakk’a hesap vermeli bir de halka. Belediye başkanının partisi olmamalı. Hizmet odaklı yaklaşılmalı.

Kazanırsam Mansur Bey’in yaptığı işlerin bir kısmını devam ettiririm. Başka bir aday kazanırsa tebrik eder, başarılar dilerim. Siyasette kimse birbirinin düşmanı değil. Yalnızca rakibiz. Bu kavgaları, gürültüleri uygun bulmuyoruz. İktidar ile ana muhalefet 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dahi el sıkışmıyorlar. Biz huzur için geliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.