Sadaka’dan Yakacak Yardımı

Sadaka’dan Yakacak Yardımı

Soğuk kış günü Ankara’nın ayazında soğukta kalan mültecilerin imdadına Sadaka Derneği yetişti. Hasköy’de yaşayan ve yakacak ihtiyacı olan mültecilere odun yardımı yapıldı.

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman oluyor. Kış ayının dondurucu ayazında kalan mülteci kardeşlerimizin yardımına koşan Sadaka Derneği Hasköy’de yakacağı olmayan mültecilere odun yardımında bulundu. Hayırseverlerin destekleriyle toplanan odunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Odunları alan mülteciler kendilerine yapılan desteklerden dolayı tüm hayırseverlere teşekkürlerini iletirken hayır dualarında bulundular.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ GİYDİRİLDİ

Sadaka Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı yapılıyor. Ankara’da eğitimine devam eden Bangladeşli bir öğrenci ‘Sadaka Hayır Mağazası’nda giydirildi. Ayrıca geçtiğimiz ay evi yanan ve Sadaka Derneği tarafından evi baştan aşağı döşenen Afganlı Kalmurat Balıkçı’ya da Sadaka Hayır Mağazası’ndan giyim yardımında bulunuldu.

'SOĞUKTA KALANLARA YARDIMCI OLUN'

Sadaka Derneği hayırseverlerin destekleriyle ‘Yoksulun, Düşkünün, Yetimin Umudu olmaya devam ediyor. Daha çok yardıma muhtaç insanın sıkıntısına çare olabilmek hayırseverlerin destekleri ölçüsünde oluyor. İmkânların el verdiğince kış ayında evsizlere barınak, sobası olmayanlara soba ve yakacak sıkıntısı olanlara da yakacak temin ediliyor. Sizler de yardımlarınızla ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olabilirsiniz. Konuyla ilgili Sadaka Derneği ile irtibata geçebilirsiniz. ADEM GÜRSOY/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.