Sağlık Bilimleri Üniversitesi 26 personel alacak

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 26 personel alacak

Sağlık Bilimleri Üniversitesi kendi bünyesinde 3 sağlık personeli ve 23 büro personeli alımı yapacak.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 23 büro personeli alımı yapacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından büro personeli alımı yapılacak. Alıma göre 3 sağlık personeli, 23 büro personeli alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı ilanına göre 3 Sağlık personeli ve 23 Büro personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda; Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı için genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Bu kapsamda "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartların yanı sıra KPSS puan şartı aranacak.

KPSS PUAN ŞARTI NEDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi alımlarında 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için P93 puan türünden ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olma şartı aranmakta.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu ise 26 Nisan 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 10 Mayıs 2032 tarihine kadar online olarak yapılabilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.