Sağlık ocağı cumartesi günü açık mı? Sağlık ocağı hafta sonu çalışır mı?

Sağlık ocağı cumartesi günü açık mı? Sağlık ocağı hafta sonu çalışır mı?

Vatandaşlar tarafından arama motorlarında aratılan konulardan biri de aile sağlığı merkezlerinin çalışma saatleri oldu. Peki, Sağlık ocağı cumartesi günü açık mı? Sağlık ocağı hafta sonu çalışır mı? İşte detaylar:

Vatandaşlara hastalık ve tıbbi tanıların konulmasında ilk adres olarak bilinen sağlık ocakları ya da diğer adıyla aile hekimlikleri bireylerin ve aile fertlerinin ikamet yerlerinin yakınlarında yada kolaylıkla ulaşabilecekleri bir yerde bulunuyor. Devlet tarafından mahalle, köy, idari birimlerdeki vatandaşlar için sağlık hizmeti veren sağlık ocaklarının 2024 yılı çalışma saatlerinin birçok vatandaş, internette araştırıyor. Peki, Sağlık ocağı cumartesi günü açık mı? Sağlık ocağı hafta sonu çalışır mı? Tüm detaylar haberimizde:

SAĞLIK OCAĞI CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

İnsanların en merak ettiği sorulardan biri olan sağlık ocağı cumartesi günü açık mı? Sorusunun cevabı; sağlık ocakları cumartesi günü açık değildir. Türkiye'de sağlık ocakları hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumartesi ve pazar günleri kapalıdır. Ancak, bazı sağlık ocakları, acil durumlar için cumartesi günleri belirli saatlerde açık olabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.