Şahane Hayatım Şebnem psikolog kim? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım Şebnem psikolog kim? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım 15. bölümde Şebnem akıl hastası olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Şahane Hayatım Şebnem'e hastanede psikologla ile birlikte göründü. Peki, Şahane Hayatım Şebnem psikolog kim? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım 15. bölümde Melissa Şebnem'in kendi kendine konuştuğunu fark ederek hamlesini yaptı. Şahane Hayatım Aysel görüntüleri görmesinin ardından harekete geçerek Şebnem'i akıl hastanesine kaldırmak için ellerinden geleni yaptı. Şahane Hayatım Şebnem çocuklarının gözü önünde hastaneye kaldırıldı. Şebnem hastanede psikolog ile karşılaşmasıyla izleyiciler diziye yeni katılan oyuncuyu merak etmeye başladı. Peki, Şahane Hayatım Şebnem psikolog kim? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında, nereli?

2-007.jpg

ŞAHANE HAYATIM ŞEBNEM PSİKOLOG KİM?

Şahane Hayatım Şebnem'i hastanede tedavi eden psikoloğu Hakan Dinçkol'un canlandırdığı öğrenildi. Hakan Dinçkol'un geçtiğimiz günlerde diziye katıldığı duyurulmuştu.

3-003.jpg

HAKAN DİNÇKOL KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20 Aralık 1981 İstanbul doğumludur. dünyaya gelmiştir. Çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunudur. 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat, Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoğlu, Yuvamdaki Düşman dizinde Alper ve Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandırdı. Spiker Merve Dinçkol'un kardeşi olan oyuncu Şahane Hayatım dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Psikoloğu canlandırıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.