Sahte alkole büyük ‘Çengel’: 324 kişi gözaltında

Sahte alkole büyük ‘Çengel’: 324 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı "Çengel-9 ve Çengel-10" operasyonlarında, ülke genelinde sahte alkol üreticilerine yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Operasyonlarda 159 bin 767 litre sahte alkol ele geçirildi.

Güvenlik birimlerinin yoğun çalışmaları sonucunda toplam 159 bin 767 litre sahte alkol ele geçirilirken, 324 şüpheli yakalandı. Operasyon, vatandaşların can güvenliği ve sağlığını korumaya yönelik kararlı bir mücadelenin parçası olarak değerlendirildi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyonun önemine dikkat çekti. Yerlikaya, sahte alkol üretimiyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, operasyonda emeği geçen tüm birimleri tebrik etti.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Operasyon, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'nın koordineli çalışması sonucunda gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları KOM Şube Müdürlükleri operasyonun başarıyla tamamlanmasında kritik rol oynadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.