Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü 33 sözleşmeli personel alımı yapacak


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 33 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 27 nisan 2023. Sakarya Üniversitesi personel ilanına göre 13 Nisan- 27 Nisan arasında başvurular yapılacak. Sakarya Üniversitesi personel alımı KPSS puanı ve mesleki yeterlilik baz alınarak gerçekleştirilecek.

Kamu personel alım ilanları devam ederken bir ilan da Sakarya Üniversitesinden geldi. Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü 5 alanda en az lise mezunu şartıyla personel alımı yapacak. Sakarya Üniversitesi personel alımında kontenjan dağılımı ise şu şekilde olacak: 3 Tekniker, 1 Teknisyen, 15 Büro Personeli, 12 Destek Personeli, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi.

KPSS PUAN ŞARTI VE MESLEKİ YETERLİLİKLER

Üniversite personel alımında adayların genel ve özel niteliklere sahip olmaları gerekiyor. Mesleki yeterlilikleri sağlamak, 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmama şartı aranıyor.
Başvurular ise çevrimiçi olarak 15-27 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.