Sakarya’da eşine falçata ile saldırdı silahla vuruldu

Sakarya’da eşine falçata ile saldırdı silahla vuruldu

Sakarya’da eşi tarafından terk edilen Enver T., falçata ile eşi Hülya T. ve onun birlite yaşadığı Birkan A.’ya saldırdı. Birkan A. hemen silahına sarılıp Enver T.’yi vurdu. Hülya T. ile Enver T., hastaneye kaldırıldı.

Sakarya Geyve’de, Enver T. kendisini terk eden eşi Hülya T. ile onun birlikte yaşadığı Birkan A.’ya falçata ile saldırdı. Tabancasını çeken Birkan A., Enver T.’yi vurarak yaraladı. Hülya T. ile Enver T., hastaneye kaldırıldı.

Öğle saatlerinde Geyve Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen olayda, Hülya T., 7 ay önce eşini terk ederek Birkan A. ile birlikte yaşamaya başladı. Ankara’da yaşayan Enver T., Hülya T.’nin Geyve’de olduğunu öğrenerek Geyve’ye geldi. Enver T. takip ettiği eşi ile Birkan A.’ya falçatayla saldırı gerçekleştirdi. Saldırıdan kurtulan Birkan A., tabancasını çekip Enver T.’yi vurarak yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Falçata ile yaralanan Hülya T. ile silahla ağır yaralanan Enver T., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.