Sakarya’daki kanlı kavganın firarileri teslim oldu

Sakarya’daki kanlı kavganın firarileri teslim oldu

Serdivan’da çocukların tartışmasıyla başlayan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmaya karışan 3 firari zanlı, emniyete teslim oldu. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Sakarya'da kan donduran olay, 6 Nisan saat 01.00 sıralarında Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Çocukların tartışması nedeniyle Yıldız ve Özyurt aileleri arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü.

ÇATIŞMADA 5 KİŞİ ÖLDÜ

Site bahçesinde taraflar, birbirine tabanca ve tüfeklerle ateş açtı. Çatışmada 5 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı.

Olaya ilişkin soruşturma kapsamında aranan şüpheliler T.Y., A.Y. ve B.Y. bugün sabah saatlerinde Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.