“Şampiyon Fenerbahçe” demişti! Her şeyin intikam olduğunu açıkladı

“Şampiyon Fenerbahçe” demişti! Her şeyin intikam olduğunu açıkladı

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk düğümü çözüldü. Galatasaray, Konyaspor deplasmanında 3-1 galip gelerek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Haftalardır “Fenerbahçe şampiyon olacak” diyen Astrolog Meral Güven ise Fener’e şok üstüne şok yaşattı.

Galatasaray deplasmanına 6 puan geride giden Fenerbahçe, maçı ezici üstünlükle kazanmış, puan farkını 3’e indirmişti. Ligde şampiyonluk yarışı son haftaya kalırken, Astrolog Meral Güven’in sezon başında ifade ettiği sözlerle Fenerbahçe taraftarı sevinmeye başladı. Güven, sezon başında “Önümüzdeki yıl Fenerbahçe şampiyon olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe bir yarışa girecek. Galatasaray şampiyon oldum zannederken Fenerbahçe geriden gelip şampiyon olacak” ifadelerini kullanmıştı.

meral-guven-1.jpg

Son bir haftada Meral Güven’in bu sözleri konuşulmaya devam ederken dün oynanan maçların sonucunda Galatasaray 24. kez şampiyonluğunu ilan etti. Maçların ardından açıklama yapan Meral Güven, sarı lacivertli taraftarları şoka uğratan bir açıklama yaptı. Güven, “Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfürler edip beni tehdit ediyordunuz. Adamın böyle hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin beter olun” dedi.

astro-meral-1.jpg

“YÜCE RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN”

Fenerbahçe paylaşımları ile ününe ün katan Astrolog Meral Güven, son haftalarda bütün gözleri üzerine çekmişti. Güven’in sarı lacivertli takıma karşı söylediği şampiyonluk sözleri ile geniş kitleleri peşinden sürükleyen Güven, sosyal medyada binlerce takipçiye ulaşmıştı. Şampiyonluk düğümünün çözüldüğü akşam Güven de içindeki gerçekleri Türk futbol kamuoyuna duyurdu. Meral Güven, ‘sıra Galatasaray’a da gelecek’ diye belirterek şu ifadeleri paylaştı:

astro-meral-2.jpg

“Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfürler edip beni tehdit ediyordunuz. Adamın böyle hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin beter olun. Allah’a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun. Dualarımı kabul ettin ya Rabbim çok şükür.

astro-meral-4.jpg

Beni Allah gibi gördünüz ya… Alın bakalım sonuca beter olun öyle küfür edilmez. Böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar. Ben size gidin de beni manşet mi yapın dedim. Ben Allah’la Sümme Haşa pazarlığım mı var dedim. Siz kimsiniz ya? Beni kendi kendinize manşet ettiniz. Şimdi de tehdit, hakaret, küfür. Yürüyün gidin Allah’a ortak koşan insanlar her zaman eksiklerdir ve eksik kalmaya mahkumlardır. Yüce Mevlam ne eyler güzel eyler. Şükürler olsun. Rabbim ölmüş çocuğuma edilen küfürlerin hesabını çok şükür sordu. Sıra mutlaka Galatasaray tarafına da gelecek.”

astro-meral-5.jpg

CANLI YAYINDA KÜFÜRLER SAVURDU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların ardından ‘ben güzel bir uyku çekmeye gidiyorum’ diyen Astrolog Meral Güven, paylaşımlarını durdurmadı. Gece geç saatlerde yine sosyal medya hesabından canlı yayın açarak futbol yorumcuları başta olmak üzere tüm takım taraftarlarına küfürler savurdu.

astro-meral-6.jpg

PSİKOLOJİK HASTA YORUMLARI YAPILDI

Şampiyonluk gecesine damga vuran Meral Güven, paylaşımlarının ve canlı yayının ardından Türkiye’de gündem oldu. Sosyal medyanın şampiyonluğun ardından en çok konuşulan ismi olan Güven hakkında pek çok yorum yapıldı. İnsanlar, Meral Güven’in psikolojik rahatsız olduğu yorumunda bulunurken, ünlü spor habercisi Yağız Sabuncuoğlu da canlı yayında haykırdı. Güven’in paylaşımlarını yorumlayan Sabuncuoğlu, Meral Güven’in Fenerbahçe sayesinde ünlü olduğuna değinerek çılgına döndü.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.