Şampiyon Pidosan Yahyalar

Şampiyon Pidosan Yahyalar

Amatör 1. Küme 4. Grup’ta mücadele eden Pidosan Yahyalar Spor Kulübü 18 hafta süren ligi Y. Haymana Spor’un 1 puan önünde 36 puanla şampiyon tamamladı.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Son maçında Keçiören Sportif A.Ş’yi 3 – 0 yenerek 3 puan alana Pidosan Yahyalar Spor Kulübü Amatör 1. Küme 4. Grubu’nu 36 puanla şampiyon tamamlayarak playofflara kalamaya hak kazandı.

DESTEK VEREN HERKESİ KUTLUYORUZ

Pidosan Yahyalar Spor Kulübü şampiyonluk sonrası şu açıklama yapıldı: “A takımımız 1. Amatör Küme 4. Grubu ‘şampiyon’ olarak tamamlamıştır. Bütün futbolcularımızı, hocalarımızı, yönetimimizi ve destek veren herkesi kutluyor, Playofflarda başarılar diliyoruz.”

PLAYOFF MÜCADELESİ

1. Amatör Küme’de bulunan 5 grupta birinci ve ikinci olan takımlar Süper Amatör Lig’e çıkmak için playoff mücadelesi verecek. Pidosan Yahyalar Spor Kulübü’nünde içinde yer aldığı ve playoff mücadelesi verecek takımlar şöyle: B. Pazarı Bld. Gençlik, Ankara Çakırlargücü, Çınar Gençlik Ve Spor Kulübü, Onbir Ateş Spor, Tarım Spor, Gülveren Birlik, Y. Haymana Spor, Yenidoğan Nehir Spor, Bahçelerüstü Spor Kulübü

HEDEF SÜPER AMATÖR LİG

Şampiyonluğa alışık bir takım olduklarını belirten Pidosan Yahyalar Spor Kulübü Başkanı Soner Cengiz, “Bu sene tamamen yeni bir oluşumla Ali Çiğdem ve Mehmet Yönal hocamızla birlikte kısıtlı bir bütçeyle şampiyonluk geldi. Başlangıç noktamız çocuklara iyi eğitim, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak çocuklarımızın sportif faaliyetlerde bulunmasını sağlamak. Bu amaçla başlatmış olduğumuz hem yaz okullarımız hem de spor okullarımızla çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmak ve iyi takım kurarak burada kalıcı bir olmak”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.