Şampiyonluk öncesi geleneksel barbekü partisi

Şampiyonluk öncesi geleneksel barbekü partisi

Cumartesi günü yeni başkanını seçecek olan Galatasaray, gelenek haline gelen mayıs ayında barbekü partisi yaptı. Konyaspor maçını kazanıp şampiyon olmak isteyen Sarı-kırmızılılar, Florya'da güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı.

Galatasaray, yoğun ve heyecan dolu bir hafta sonu öncesinde kendini hazırlıyor. Cumartesi günü yeni başkanını seçecek olan sarı-kırmızılılar, pazar akşamı ise futbol takımıyla Konya'da şampiyonluk maçına çıkacak. Florya cephesi hafta sonu tam gaz mesai verecek.

haber1.jpg

ÜST DÜZEY GÜVENLİK

Konyaspor-Galatasaray maçının başlama saatinde ekstra özel güvenlikler Florya'ya çağrıldı. Olası şampiyonluk senaryosunda taraftarın Florya'ya akın edeceğini öngören kulüp yetkilileri, pazartesi sabahına kadar tesiste güvenliği üst düzey sağlayacak. Galatasaray, pazar akşamı Konya'da mutlu sona ulaşırsa, ilk kutlamayı Florya'ya bırakacak. Futbol takımı özel uçakla İstanbul'a getirilecek ve tesislerde kendisini bekleyen on binlerce taraftarıyla buluşup şampiyonluğu kutlayacak.

haber2.jpg

BARBEKÜ PARTİSİ

Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, geleneksel hale gelen mayıs aylarındaki barbekü partisini düzenledi. Bu özel organizasyona futbolcuların eşleri ve çocukları da katıldı. Florya'da kenetlenerek Konyaspor maçına hazırlanan sarı-kırmızılı takım, cumartesi öğleden sonra Konya'ya giderek şampiyonluk için kampa girecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.