Samsun’da 4 katlı binanın giriş katında yangın çıktı

Samsun’da 4 katlı binanın giriş katında yangın çıktı

Samsun’da dün akşam saatlerinde 4 katlı binanın giriş katında yangın çıktı. Kısa sürede söndürülen yangında 2 si çocuk 6 kişi yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi Yasemin Sokak’taki 4 katlı binada çıkan yangında bina sakinleri yoğun dumandan etkilenmemek için üst katlara ve pencerelere çıktı. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen doğal gaz ekipleri binanın gazını kesti. İtfaiye ekipleri ise merdivenli araç ile üst katlarda kalanları tahliye etti. Dumandan etkilenen 2'si çocuk 6 kişiye, sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması ile söndürüldü.

alt.jpg

“BÜYÜK PANİK YAŞADIK”

Yangını eşinin gördüğünü söyleyen Mustafa Şahin, "Eşim çamaşır asmak için balkona çıktığında yangını gördü. Büyük bir panik ile kendimizi dışarı attık. Baktık, kimse dışarı çıkmadı. Tüm apartmana bağırarak haber verdik. Herkesi dışarı çıkarmaya çalıştık. Yangın giriş katta çıktı. Binada komple patlayacak diye çok korktuk. İtfaiye, kısa sürede gelerek bizi kurtardı" şeklinde konuştu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.